Новини

Відпочинок Віросвітлян

25.03.2012 р.Б.

У неділю віросвітлянська спільнота "Божі Пазлики" побували в м.Трускавці і мали змогу відпочити в санаторії "Женева". Такий відпочинок їм подарував п.Андрій Лопушанський, який активно цікавиться дітьми з різними вадами.

Наші друзі (особи неповносправні), їхні батьки та молодь мали змогу поплавати в басейнах, відвідати різноманітні сауни, весело пограти разом в боулінг. Гарно зустрічали і пригощали нас працівники санаторія, за що ми їм щиро дякуєм. Цю радість і задоволення можна було побачити на обличчях дітей, які вже з нетерпінням чекають наступного такого відпочинку.

Миколаївські гостинці для віросвітлян

У сам день Святого Миколая наші віросвітляни із спільноти "Божі Пазлики" з нетерпінням очікували чудотворця та див. Миколай не забув про них і разом з помічником-ангеликом принесли радість нашим друзям (особам неповносправним) та їхнім батькам.

Гарне свято, спілкування із Святим та подарунки звеселили усіх. За цей день дякуємо Богові та нашим провідницям: Оксані та Ользі Ліпецьким, які зуміли справді зробити цей день чарівним.